SportLED + FC Energie Cottbus + Karton.EU laten de LEDs schijnen

 

Nieuwe reclamemogelijkheden in het Stadion der Vriendschap.

Vanaf het komende seizoen 2021/2022 is SportLED Solution Provider de vaste partner van FC Energie Cottbus. De LED-Pionier van moderne Boarding systemen in Duitsland zal bij alle komende thuiswedstrijden ook in Cottbus 240 meter LED-Boarding plaatsen.

“Ik ben zeer gelukkig over de samenwerking met FC Energie Cottbus”, zegt Rob Been, oprichter en directeur van SportLED. “Het is prettig dat we deze roemruchte club hebben kunnen overtuigen at we gezamenlijk nieuwe wegen kunnen inslaan om de marketing inkomsten van FC Energie Cottbus verder te laten groeien”.

De LED-Boarding wordt in het stadion der Vriendschap in de bekende U-vorm opgebouwd. De lengte en kwaliteit zijn in overeenstemming met de Bundesliga Technik Normen.

“Met deze LED-Boarding boren we een nieuwe bron van reclamemogelijkheden aan, die een nog niet gekende kwaliteit aan onze sponsoren zal bieden. Hoe indrukwekkend dat in onze “woonkamer” er uit komt te zien, mochten we al ervaren bij diverse DFB Bekerwedstrijden”, zegt bestuurslid Mathias Jäckel.

André Schilbach, sinds Mei versterkt hij de sponsoring van de club en heeft samen met hoofdsponsor Karton.EU deze stap op financieel gebied mogelijk gemaakt. “Vanaf heden hebben wij de mogelijkheden deze moderne LED-Boarding te gebruiken en onze sponsoren dit meest moderne marketing instrument aan te bieden. Dat zal een grote positieve invloed hebben op ons prestatieniveau. Zeker in onze acquisitie van nieuwe partners is dat een zeer goot voordeel voor onze club”.